Lulu kansikuvatyttö.

Koti-Metsän Aamu Usva eli Lulu, Lupu-Susi, Luppana liittyi laumaamme etuoikeutetusti ollessaan Bellan tytär. Reipas pikku neiti on löytänyt hyvin paikkansa ja kiusaa vanhempia sen minkä ehtii. Lulu nauttii metsäretkistä ja kaikista uusista seikkailuista yhdessä Alma-tädin tai Bella-mamman kanssa. Lulusta odotamme kennelimme seuraavaa näyttelytähteä ja reipasta jänisajuria, aika näyttää kuinka käy. Lulun kuulumisia voit seurata täältä sen omalta sivulta.
Lulu on kasvanut ja aikuistunut kovasti. Näyttelytreenejä on tehty kesällä ja elokuussa käytiin taitoja testaamassa Kiuruvedellä mätsärissä. Koiria oli paikalla varsin kiitettävästi, varmaan satakunta ja niin vain Lupu-Susi viipotti koko mätsärin voittoon! Nyt näyttelytreenit ovat saaneet jäädä taka-alalle ja olemme keskittyneet metsähommiin. Ensimmäistä kertaa Lulu pääsi jäniksen tuoreelle hajulle loppukesällä ollessaan 4kk ikäinen. Törmäsimme iltalenkillä jänikseen ja Lulua ei kyllä tarvinnut houkutella lähtemään perään. 15min neiti pupua jäljitti ja välillä antoi ääntäkin ja tuli sitten pois. Seuraava kerta saatiin nyt syksyllä, josta alla videokin. Ilmeiseti vauhtia oli liikaa haukkumiseen sillä koirasta kuului vaan vikinää korvien lepatuksen ja tassujen töminän lisäksi. Intoa näyttää kuitenkin olevan ja kova kiinnostus jäniksiin eli ihan hyvältä näyttää.
Ensimmäinen komea ajo äänen kanssa päästiin kuulemaan tiistaina 23.10. Lulun ollessa 7kk ikäinen! Ylösotto sujui rivakasti ja sen jälkeen ajoa kuultiin 10min ja sitten se siirtyi kuulumattomiin mäen taakse, josta koira ei kuitenkaan heti tullut takaisin eli ilmeisesti jatkoi viellä kuulumattomissa. Hienoa! Muistakin sisaruksista on kuulunut mukavia jänisajo uutisia. Puput selvästi kiinnostavat näitä naperoita. =)

Näyttelyura aloitettu komeasti. Ensin Helsingissä Voittajassa ROP-pentu varsin erinomaisella arvostelulla ja sen jälkeen Kajaanista Tamminäyttelystä JUN ERI/1, SA, PN2 ja VARASERT ja ROP-juniori. Jatkoa hienolle menestykselle tuli helmikuun alussa Raahesta jossa komeasti parasnarttu, SERT, ROP ja RYP3. Erikoisnäyttelystä maaliskuussa eri ja JUK3 ja Rautalammilla maaliskuun lopussa ERI, JUK2, SA, PN2 ja VARASERT. Keväällä toukokuun alussa Kajaanista tuli toinen serti ja VSP, velipoika Tessu oli komeasti ROP. Mehtäkoerassa Siilinjärvellä, kotikisoissa siis, Lulu oli PN2 ja sai VARASERTIN, Bella VSP ja Tessu ROP, RYP1 ja BIS3 ja toinen veli Laku vielä PU2 ja VARASERT. Kesän aikana käytiin vielä parit varasertit hakemassa ja sitten ollaankin keskitytty metsästyshommin. Vuoden -14 näyttelyt alkoivat Ähtäristä beagle erkkarista: Lululle NUO ERI/2 ja SA, Bellalle ERI ja Kamulle EH/KÄK2. Maaliskuun lopussa lähdimme Kajaaniin, jossa tuomarina beagleille oli Veli-Pekka Kumpumäki ja tulos oli hieno: AVO ERI/1, SA, PN1, SERT ja ROP. Lulun sertit ovat siis kasassa ja ikää viimeisen tullessa oli 12 päivää yli 2-v.

Elokuussa -13 , kun koirat sai päästää irti lähimme heti Lulun kanssa metsään. Alkuun se vähän ihmetteli, että mitäs nyt yht'äkkiä saakin juosta irti mihin haluaa, mutta sitten alkoivat hajut viedä. Syyskuussa pääsimme jo kuulemaan ajoa ja syksyn mittaa ne pitenivät jo 70-80min mittaisiksi. Monisointisella ja kuuluvalla äänellä nuori neiti pupuja kuskasi ja varsin reippaalla tahdilla. Välillä meinasi olla tiukassa saada intoa puhkuvaa koiraa pois metsästä ja muutaman kerran mamma sai pinkaista tosissaan perään! Kaatojakin saatiin neljä henkilökohtaista ja pari yhteistä Bella-mamman kanssa. Kuvia alla.

Kuvia ja videoita lisäilty alle. Lulu on keskittynyt metsästyskoirana olemiseen ja saalista on tullut tasaista tahtia. Tammikuussa 2016 kävimme astutusreissulla Helsingissä ja odottelemme tuottaako Lulun ja Xavin rakkaus pikkubeagleja maaliskuussa.

Ja vauhtia riittää!

Kesälomareissulla veneillään.

Söpöliini. <3

13kk

Sivuprofiili 13kk iässä.

2-vuotta.

Saatiin isännän kanssa jänis! Poseeraaminen ei niin hirveästi kiinnosta. =) Marraskuu -14

Koti-Metsän Aamu Usva 3kk.

Rop-pentu Voittaja näyttelyssä -12

Lulu vauhdissa

Raahe 2.2.-13 Koti-Metsän Aamu Usva ROP ja RYP3.

Siinä se on, saalis.

Lulu Kajaanissa 4.5.-13 ERI/1, SA, PN1, SERT ja VSP

Onpa iso pupu! Tuumii Lupu rusakko ajon päätteeksi!

Koti-Metsän Aamunkoitto eli Tessu ROP ja Koti-Metsän Aamu Usva eli Lulu VSP!

Lulu Oulussa.

Bellan sivuilla taitaa olla lähes samanlainen kuva, tosin silloin jänis on ruskea.

Uuden vuoden pupu! 1.1.-14

Koti-Metsän Aamu Usva ROP Kajaanissa 30.3.-14 tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki.

Kaunis kaksi vuotias.

Reipasta menoa RYP-kehässä.

Ja jälleen yksi pupu päätyi eräksi isännän ja Lulun toimesta.

Muista relata! T: Lupu

Lulu Kiuruveden Match Show:n BIS1!