Lokakuinen jänisjahti.

Idänlohkon 3.

FIN KVA ja MVA  Konttikuusen Kamu

Joissakin koirissa vain on sitä jotain. Tämä uros sulatti sydämeni herrasmiesmäisellä käytöksellään, on ilahduttanut minua niin metsässä kuin kehissäkin ja nyt voin sanoa tervetuloa Karkkarinnan kenneliin Konttikuusen Kamu! Kamu ottaa vastaan ihanaisia narttuja sopimuksen mukaan, tervetuloa!

Kotioloissa Kamu on todella rauhallinen ja leppoisa kaveri, tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja rakastaa rapsutuksia. Metsässä Kamusta tulee esiin toinen puoli ja se on varma ja periksi antamaton ajuri. Kamu ajoi itsensä käyttövalioksi viidellä kokeella, joissa tulokseen johtaneiden kertojen pisteiden keskiarvo on 76p. Näyttelyistä Kamu on muotovalio ja mm. varaserti ja PU2 erikoisnäyttelystä Kajaanista vuonna -12.

Kamu jalostustietojärjestelmässä http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN37844/08&R=161 

Tässä viimeisin arvostelu 23.11.-13 Tuusniemellä tuomarina oli Hannu Talvi tulos oli KÄY ERI/1, SA, PU2, SERT ja MVA.

"Kevyesti liikkuva, kauniit mittasuhteet. Hyvä kuiva pää. Jäntevä kaula. Kauttaaltaan erinomainen rakenne. Hyvä karvanlaatu. Kolmivärinen. Miellyttävä luonne. Koko 38cm."

 

Kamu on kennelissämme yhteisomistuksessa Erkki Rytkösen kanssa. Erkin kotisivut ja yhteystiedot löydät http://www.art-rytkonen.net/changelog/uutiset.php   Jos kaipaat nartullesi hyvää urosta, jolla on sekä ulkonäköä että käyttöominaisuuksia niin ota yhteyttä valokuvaaja.tainarissanen@gmail.com tai 046-5592546 tai Erkkiin tai Jariin.

Kamun askellusta kehässä.

Kylläpä nukuttaa.

Kuva: Sanna Simelius-Keskikorpela

Kuva: Sanna Simelius-Keskikorpela

Ajovoittajasta 2013.

Vuoden päätteeksi ajattelimme osallistua Kamun kanssa Pohjoi-Savon Beagleyhdistyksen mestaruuskisaan, joka kisattiin tänä vuonna kaksi viikkoisessa kokeessa. Joulukuun alussa Erkki ja Kamu starttasivat Varpaisjärven maastoissa ja tuloshan oli komea 78,50p ja kerhon mestaruus! Hyvä Kamu! Se oli neljäs ykkönen tälle kaudelle ja Kamuhan on ollut mukana viidessä kokeessa eli ei hassummin. Ainoa luopuminen tuli Ajovoittajassa. Silloin aamun ajossa minuutteja saatiin 112. Sitten iski Eino-myrsky ja vaativassa kelissä lopen uupuneen koiran kanssa ei ollut enää muuta tehtävissä. Ohjaajaa kyllä harmitti, mutta päätös tehtiin yhdessä kaikkien omistajien kanssa. Viereisessä kuvassa Ajovoittajasta saatu mitali ja alla yhteen kerättynä kaikki Kamun palkinnot kaudelta 2013. 

Kamun palkinnot 2013.

Kamu Pohjois-Savon Piirinmestari 2015! Kuva: Tero Honkanen

Kamu uusi Piirinmestaruutensa tuloksella BEAJ-1 70,08p. Ykkönen oli Kamun seitsemäs, kaikki yli 70p ja kokeita on takana 11. Idänlohkoon suuntaamme Tuusniemelle lauantaina 17.10.  Syksyn mitttaan metsälläkin ollaan käyty ja kaatoja on tullut mukavasti, parhaana päivänä kaksikin. 

Kamu tarkkailupaikalla.

Ajuri ja ajettava.